calorifer electric

CALORIFER ELECTRIC ADAX VP 1220 KETCALORIFER ELECTRIC ADAX VP 1220 KET

Daca doriti sa faceți economii la factura de încălzire dar nu doriți sa renunțați la confortul căldurii in locuința dumneavoastră, un calorifer electric ADAX VP 1220 KET vă oferă alternativa ideală! Vă întrebați acum, pe bună dreptate, de ce tocmai un convector ADAX VP 12 este alternativa pe care o căutați. Haideți sa aflăm răspunsul împreuna.

Este înainte de toate vorba despre metoda prin care alegeți să vă incalziți locuința: încălzire electrică. Orice calorifer electric ADAX VP 1220 KET este conceput cu o gamă de reglare a temperaturii ce se situeză intre 5°C si respectiv 35°C. Prin urmare decizia este în mainile dumnevoastra, prin butonul termostatului electronic reglabil. Datorită acestui termostat de precizie, după atingerea temperaturii dorite, consumul orar kWh, se va reduce în general la o tremie din capacitatea de încălzire.

Odata aleasa o putere de încălzire corespunzatoare dimensiunii camerei, un calorifer electric ADAX VP 1220 KET va funcționa în media doar opt ore pe zi. Nu trebuie sa vă faceți griji. Acest fapt nu inseamnă că un astfel de convector electric nu va folosi maximul de energie conform capacității sale.

De fapt, termostatul electronic, care măsoară temperatura din camera, va porni iar convectorul numai dacă temperatura din cameră scade sub temperatura setată. Fiecare calorifer electric ADAX VP 1220 KET funcționează silențios neavând elemente in mișcare, dând totodată un randament de aproape 100%. Un model de calorifer electric ADAX VP 1220 KET nu lucrează cu filament clasic, ci cu un element de încălzire special, care se incalzește la circa 120 °C; o temperatură mult mai joasă decât un filament tradițional -, economisind astfel curent.
Iată de ce un model de calorifer electric ADAX VP 1220 KET vă oferă o o alternativă economică, de încălzire, fără compromisuri ce țin de confort.