Mai des întâlnite sunt fetishurile de foot, și medical.

Mai des întâlnite sunt fetishurile de foot, și medical.Mai des întâlnite sunt fetishurile de foot, și medical.

Dacă ai un fetish/BDSM cu siguranță este bine să vorbești despre aceste fantezii și dorințe cu partenerul tău, reducând așa monotonia, iar există o posibilitatea foarte mare că dacă încercați acest tip de sex, greu o să reveniți la sexul obișnuit. Pentru începători cuvântul poate să sune înfricoșător, dar defapt acest tip de sex poate să fie distractiv și plăcut până când ambele persoane sunt de acord. BDSM este defapt o practică de sex mai mult sau mai puțin ieșit din comun ce presupune tehnici de dominație, supunere chiar și sadomasochism. Fetish înseamnă de fapt o dorință sau o fantezie sexuală.

De exemplu tehnicile de dominare poate să scoată o persoană, dar chiar și cuplurile din confortul de zonă, iar comunicarea trebuie să fie pe un nivel înalt. Tehnicile de supunere poate provoca plăceri atât de mare cât și de dominare.
Indiferent de ce tip de persoană ești în magazinul nostru în categoria Fetish/BSM găsești produse cu care poți să practici aceste tehnici.

Avem produse de electrosex: seturi de stimulatoare cu impulse electrice, se pot găsii diferite bice din pen, care poate fi utilizate pentru mângâierea corpului, și bice din silicon cu mărgele. Totodată în categoria Fetish/BDSM se pot găsii hamuri, măști și legături de ochi, cătușe. Alege împreună cu partenerul accesoriile si jucăriile sexuale de tip BDSM pe care ca le puteți utiliza ușor în modul și felul vostru mai ales la început.

Aceste obiecte sunt perfecte de avut în dormitor,ca să trăiți fanteziile și dorințele sexuale. Iar niște lucruri merită de luat în considerare: BDSM nu este un abuz, nu este vorba despre tratare necorespunzătoare, și nu este vorba despre durere și tortură. Sexul BDSM este o plăcere pe care practică mai ales oamenii cu aceste dorințe, ce nu sunt deloc anormale.