Pat consultatie, mobilier medical

Mobilier medicalMobilier medical

Detineti un cabinet medical sau sunteti menegareul unei unitati sanitare, policlinica sau spital si aveti nevoie de servicii integrate de management medical? Am onoarea atunci sa va prezint o gama larga de mobilier medical precum, paturi pentru consultatii, paturi pentru bonavi adulti, patuti pentru copii, noptiere, dulapuri. Un pat de consultatie ce este utilizata pantru examinari si pentru tratamente, cu care este imobiliat un cabinet de specialitate.
Sunt diferite modele, este stabila datorita greutatii sale, este din cadru de otel, dotat cu suport pentru rola medicala.. Are cap rabatabil, ficat mecanic. Salteaua este din spuma poliuretanica, are o lungime si latime ideala, 1900x620mm, si o inaltime pana la 750mm.
Un alt model , alt tip este cel pentru consultatie ginecologica, ce se pot folois atat in clinici de acest gen, sau cabinete individuale de ginecologie obstetrica.
Acesta are urmatoarele caracteristici, adica: este format din doua sectiuni , una pentru sezut, care prvede o decupare pentru interventii. Iar cealalta sectiune este acel pentru spate, care este reglabila si rabatabila. Pentru o curatare mai usoara sectiunile sunt imbracate peste burete cu o imitatie din piele . Picioarele sunt reglabile in toate directiile. Este din inox tavita pentru colectare. Este dotat sic u suport de hartie.
Un alt mobilier medical ar fi o masa instrumentara din inox, care mai este dotat cu un sertar si cu un colector de pansamente. Sertarul, este confectionat din inox, are doua blaturi din otel inoxidabil pe langa acesta detine doua manere de prindere si manevrare, are un colector pentru colectarea pansamentelor. Dintre cele patru roti cu bandou de cauciuc, doua are cate un sistem de blocare.Un alt mobilier medical ar fii masa pentru instrumentele medicale si este confectionat din otel cu doua sertare.
Daca ne gandim bine la aceste mobiliere medicale, avem in vizor un caliatate pret produs, sa fie cat mai ideala. Produsul sa fie functionabil si din perspectiva rezistentei si a uzurii, sa fie usor de intretinut, sa avem acces la service. Deci caliatate si functionalitatea sa fie de buzunarul nostru.